Workshops


Privé workshop Fotografie & Photoshop

Tijdens deze workshop werken we 1 op 1 zodat ik je elke stap goed kan begeleiden. We starten de workshop met wat theorie op de locatie van de fotoshoot en al gaande weg leg ik veel uit tijdens het fotograferen van een leuk duo. Uiteraard zoek ik een leuke combinatie van mens & paard en nodig ik deze uit op een mooie geschikte locatie.

De fotoshoot zal plaats vinden een uur of 2 voor zonsondergang en duurt ongeveer een uur. We maken portret foto's van paard & mens samen en ook actie foto's als dit gewenst is. 

Na de fotoshoot gaan we terug naar Nijkerk, bij mij thuis, om de foto's in te laden en te bekijken. Hier pakken we 2 of 3 foto's uit en gaan we deze samen bewerken in photoshop. Ik laat van begin tot eind zien welke technieken ik gebruik en geef handige tips en tricks. Het bewerken duurt ongeveer 2 uur.

Privé Workshop

€ 150,00

Privé Workshop

€ 150,00

Privé workshop fotograferen incl Photoshop cursus.

 

 


Groeps workshop photoshop

Kijk van begin tot eind mee hoe ik een foto bewerk in lightroom en photoshop. Al mijn kennis over het programma komt aan bod. Het bewerken van kleuren en contrasten, het wegwerken/vervangen van objecten en vervangen van de lucht. Tijdens deze dag laat ik een aantal foto's zien in de nabewerking. Het is mogelijk om tussendoor zelf mee te doen met dezelfde foto of een eigen foto. Je maakt je eigen notulen zodat je het achteraf thuis nog eens makkelijk kan over doen. Ik help en ondersteun jullie tijdens de workshop.
Achteraf blijft er een appgroep aanwezig waar je foto's in kunt sturen voor feedback. Zo kan je op je gemak thuis verder oefenen.

 

Benodigheden: Enige kennis of ervaring met photoshop is wel handig.
Er zijn maximaal 4 deelnemers op een dag. 

Start 09:30 tot ongeveer 13:30 incl. lunch.

Groeps workshop photoshop (max 4 deelnemers)

Tijdsduur ongeveer 4 uur. (incl lunch)

Locatie is in Nijkerk

Persoonlijke coach sessie over het bewerken in photoshop en lightroom. Jij kunt aangeven wat je wilt leren!