Tarieven


€300,-

- Uitgebreide persoonlijke portret/actie fotoshoot
- Datum, tijd & locatie in overleg
- 8 foto's bij alleen portret foto's
- 10 foto's bij portret & actie foto's
- Tijdsindicatie is +- 60 minuten, bij alleen portret foto's
- Tijdsindicatie is +- 90 minuten, bij portret & actie foto's
- Kies zelf je favoriete foto's uit ongeveer 150 mooie opties


Alle foto's 
worden altijd geleverd op groot formaat zonder logo. Ook zal er een webbestand bij zitten met logo, wat gebruikt kan worden voor Social media.

De tijds duur van een fotoshoot is een indicatie. Als een paard goed en makkelijk mee werkt, kan het zijn dat we eerder klaar zijn. Als een paard erg onrustig is of bijvoorbeeld moeite heeft met leuke oortjes, neem ik meer de tijd. Uit ervaring is gebleken dat 60 minuten vaak meer dan genoeg tijd is.

Er zijn meerdere paarden (of hond) toegestaan in 1 fotoshoot. let wel op dat de tijdsindicatie hetzelfde blijft en je per paard minder tijd zal hebben.

Portret foto's zijn foto's waarbij het paard & mens samen op de foto kunnen. Ook is het mogelijk om foto's te maken van het paard alleen in stilstand.

Actie foto's zijn foto's waarbij het paard aan een longeerlijn beweegt, in draf of galop.

Mooie foto locaties in & rondom Nijkerk kan je vinden onder het kopje informatie. 

De prijs is exclusief reiskosten heen en terug vanaf Nijkerk 3861CG. Ik reken €0,25- per km.
Locatie in & rondom Nijkerk tot max 60 km (heen en terug) zijn de reiskosten gratis.

De prijs is inclusief het lenen van een jurk.

 


€200,-

- Persoonlijke rijden fotoshoot
- Dressuur, springen of cross foto's en portret met tuig
- Datum & tijd in overleg
- Locatie in Putten (of in overleg tegen meerprijs op andere locaties)
- 10 foto's
- Tijdsindicatie is +- 45 minuten
- Kies zelf je favoriete foto's uit ongeveer 100 mooie opties

- Mogelijkheid tot huren van een mooi setje

 

Alle foto's  worden altijd geleverd op groot formaat zonder logo. Ook zal er een webbestand bij zitten met logo, wat gebruikt kan worden voor social media.

De tijds duur van een fotoshoot is een indicatie. Het kan zijn dat we iets korter of langer bezig zijn. Mocht je een setje willen huren, reken ik ongeveer 10 minuten opzadeltijd. Dit gaat niet van je rijtijd af. 

Er zijn meerdere paarden toegestaan in 1 minishoot. let wel op dat de tijdsindicatie hetzelfde blijft en je per paard minder tijd zal hebben. Voor een minishoot geld een maximum van 2 paarden per boeking.

De locatie is bij Stal Lozeman te Putten. Er is een prachtige buitenbaan beschikbaar met reclamevrij en rustig(e kleuren) springmateriaal. Ook staan er enkele cross hindernissen op een grasveld. In overleg kan ik ook naar een andere stal komen, dit voornamelijk enkel in midden Nederland. Hier rekening ik wel een extra bedrag voor, afhankelijk van de afstand.

De prijs is inclusief reiskosten.

Het is mogelijk om een gaaf setje te huren tijdens de fotoshoot. Er zijn verschillende dressuur en spring setjes beschikbaar van o.a. PS of Sweden, LeMieux, Anky & Lara Tweedie. Er zijn dekjes, beenbescherming en kleding beschikbaar in maat full en XS tot M. Op mijn instagrampagina vindt je een overzicht onder highlights. De kosten zijn €20,- per set.

 


€120,-

- Mini fotoshoot 
- Datum, tijd & locatie is alvorens bepaald door mijzelf (momenteel kun je deze niet boeken)
- 5 foto's 
- Tijdsduur is +- 25 minuten
- Alleen portret foto's en actie foto's aan de longeerlijn mogelijk
- Kies zelf je favoriete foto's uit ongeveer 75 mooie opties


Alle foto's 
worden altijd geleverd op groot formaat zonder logo. Ook zal er een webbestand bij zitten met logo, wat gebruikt kan worden voor Social media.

De tijds duur van de minishoot is vast gesteld en er is helaas geen ruimte voor uitloop. Omdat er meerdere klanten na elkaar zijn, is er een vaste planning. Uit ervaring is wel gebleken dat 25 minuten meestal genoeg tijd is voor een minishoot.

Er zijn meerdere paarden toegestaan in 1 minishoot. let wel op dat de tijdsindicatie hetzelfde blijft en je per paard minder tijd zal hebben. Voor een minishoot geld een maximum van 2 paarden per boeking.

Portret foto's 
zijn foto's waarbij het paard & mens samen op de foto kunnen. Ook is het mogelijk om foto's te maken van het paard alleen in stilstand.

Actie foto's zijn foto's waarbij het paard aan een longeerlijn beweegt, in draf of galop. Rij-foto's kunnen in hoge uitzondering worden gemaakt in overleg, maar is normaal gesproken niet mijn expertise.

De prijs is inclusief reiskosten.

De locatie, datum & tijd wordt bekend gemaakt op mijn Sociale media pagina's. De locaties zullen elke keer ergens anders zijn en worden uitgezocht door mijzelf. Denk bijvoorbeeld aan speciale locaties zoals een mooi bloemenveld.

 


€300,-

- Uitgebreide, persoonlijke videoshoot (Instagram reel pakket)
- Datum, tijd & locatie in overleg
- 5 korte videos/reels geschikt voor op Instagram & TikTok
(Waarvan 3 reels die bewerkt zijn met 1 opgenomen fragment en 2 reels met meerdere fragmenten in elkaar gezet)
- Sommige reels zullen bewerkt zijn op de maat van een audio, sommige reels kan je zelf een audio bij zetten
- Tijdsindicatie +- 45 minuten filmen
- Mogelijkheden tot lenen van gave setjes/kleding

 

Alle video's  worden altijd geleverd op groot formaat met watermerk @emmaemerelle. 

De tijds duur van een videoshoot is een indicatie. Als een paard goed en makkelijk mee werkt, kan het zijn dat we eerder klaar zijn. Als een paard erg onrustig is of bijvoorbeeld moeite heeft met leuke oortjes, neem ik meer de tijd. Uit ervaring is gebleken dat 45 minuten vaak meer dan genoeg tijd is. De paarden kunnen/hoeven ook niet heel lang te blijven lopen.

De videoshoot is geschikt voor 1 combinatie paard + ruiter.

1 opgenomen fragment betekent dat er een reel bewerkt wordt met 1 stukje film. Bijvoorbeeld een los lijntje in galop of draf. Dit kan een volledig slomo filmpje zijn of wisselend in slomo en normaal.

Meerdere fragmenten in elkaar gezet betekent dat er uit meerdere opnames/filmpjes samen een reel wordt bewerkt. Bijvoorbeeld verschillende portret opnames die wisselen op de maat van de muziek.

De prijs
is exclusief reiskosten heen en terug vanaf Nijkerk 3861CG. Ik reken €0,25- per km.
Locatie in & rondom Nijkerk tot max 60 km (heen en terug) zijn de reiskosten gratis.

Mooie video 
locaties in & rondom Nijkerk kan je vinden onder het kopje informatie. 


Wil je graag meer foto's dan staat aangegeven in het pakket? Het is altijd mogelijk om meer foto's na te bestellen. Nadat je het overzicht van je foto's ontvangen hebt en meer foto's wilt hebben dan zit inbegrepen in je pakket, kan je deze los bij bestellen. Een foto bij bestellen kost €15,- en heeft altijd een groot formaat.

 

Wil je graag foto's bij bestellen van jou portfolio fotoshoot? Ik kan hiervoor een uitzoek email voor je klaar maken. De kosten om dit klaar te maken zijn €15,- en geeft gelijk 1 krediet om 1 foto uit te kiezen uit je overzicht. Extra foto's kosten 15 euro per foto.