Formaat foto's

Foto's op web formaat bevatten een klein logo en hebben een afmeting van 800x1200. Deze foto's zijn alleen geschikt om te plaatsen op social media of te bewaren op bijvoorbeeld een iPad of telefoon. Deze zijn te klein om af te laten drukken.

Foto's op groot formaat, zijn niet verkleint en bevatten geen logo. Deze foto's zijn meestal rond de 3600x5400 en minimaal 1500x2300. Heel soms wordt een foto veel bijgesneden, dan is de foto wat kleiner. Dit wordt erbij gemeld voor je een foto in dit formaat zou willen bestellen in origineel formaat. Deze foto's zijn wel geschikt om af te laten drukken.


Kies zelf je favoriete foto's

Na een fotoshoot zal ik alle foto's gaan uitzoeken en hiervan alle leuke foto's opslaan. 
Vervolgens zal ik mijn favoriete foto bewerken en naar je doorsturen. Dit is dan het voorproefje van jou fotoshoot.
Ik streef ernaar om een voorproefje binnen 3 dagen te kunnen versturen. 

Na het voorproefje zal ik alle leuke foto's, voorzien van een groot logo, onbewerkt naar je doorsturen via de mail. Uit deze foto's mag je zelf de resterende foto's uitkiezen. Dan weet je zeker dat je de foto's ontvangt die je zelf het mooiste vindt! Als je een keuze hebt gemaakt, kan je de selectie aan mij doorgeven en ga ik deze foto's bewerken. Zodra ik deze allemaal klaar heb, krijg je nogmaals een mailtje met dit keer de bewerkte foto's. Hieruit mag je dan nog je foto's kiezen op groot formaat. 
Ik streef ernaar om alle foto's binnen 2 weken te kunnen sturen.

 

Het is absoluut niet de bedoeling dat je de onbewerkte foto's gebruikt voor iets anders als een keuze maken. 


Reiskosten

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten heen en terug vanaf Nijkerk 3861CG. Ik reken €0,25- per km.
Locatie in & rondom Nijkerk tot max 60 km (heen en terug) zijn de reiskosten gratis.

 

Mooie foto locatie's binnen 60 km rondom Nijkerk:
Soesterduinen
Leusderheide
Ermelose heide
Putter bos


Tijdsduur fotoshoot

De tijds duur van een fotoshoot is een indicatie. Als een paard of hond goed en makkelijk mee werkt, kan het zijn dat we eerder klaar zijn. Als een paard of hond erg onrustig is of moeite heeft met leuke oortjes, neem ik meer de tijd. We stoppen niet tot dat we genoeg leuke foto's gemaakt hebben!


Handig om mee te nemen

Tijdens een fotoshoot met een paard is het altijd erg handig om een extra hulp mee te nemen. Deze persoon kan helpen met het paard af te leiden en oortjes te lokken. 
Neem ook brokjes mee zodat je het paard naar je toe kan lokken en geboeid kan houden.
Wil je actie foto's? Vergeet dan niet een longeerlijn en longeerzweep mee te nemen.

 


Foto touw halster

Als je een fotoshoot bij mij boekt maken we gebruik van mijn foto touw halster. Dit is een dun, compact maar wel stevig touw halster die ik later via photoshop kan weghalen van de foto. Zo kan je je paard tijdens de fotoshoot wel vast houden, maar lijkt het later alsof hij los bij je staat.

Ik verkoop deze halsters ook voor andere fotografen.

Hij is beschikbaar in het wit, beige en in het zwart. Tot tegenstelling tot andere fotohalsters zijn deze erg stevig en kan je er flink aan trekken mocht dit nodig zijn. Het halster zal niet zomaar los of af gaan. Ook zit er een halstertouw bij die je eraan en eraf kan klikken. Voor foto's samen met de eigenaar is dit handig want dan hoef je geen lang touw naar beneden weg te photoshoppen. De halsters zijn zeer gebruiks-vriendelijk en gaan makkelijk om en af. Bij elke bestelling komt er een duidelijke uitleg hoe je dit moet doen.

 

De halsters zijn geschikt voor kleine pony's tot en met groot paard. 

 

1 set voor €25,- (inclusief 21% btw)

Foto halster

€ 25,00

Foto halster

€ 25,00

Foto halster inclusief bijpassend halster touw van 2,5m lang.

Licht goud is perfect voor de goud kleurige paarden, fjords, haflingers etc.


Algemene voorwaarden

Op onderstaande link kan je de volledige algemene voorwaarden doorlezen