Formaat foto's

Foto's op web formaat bevatten een klein logo en hebben een afmeting van 800x1200. Deze foto's zijn alleen geschikt om te plaatsen op social media of te bewaren op bijvoorbeeld een iPad of telefoon. Deze zijn te klein om af te laten drukken.

Foto's op groot formaat, zijn niet verkleint en bevatten geen logo. Deze foto's zijn meestal rond de 3600x5400 en minimaal 1500x2300. Heel soms wordt een foto veel bijgesneden, dan is de foto wat kleiner. Dit wordt erbij gemeld voor je een foto in dit formaat zou willen bestellen in origineel formaat.


Kies zelf je favoriete foto's

Na een fotoshoot zal ik alle foto's gaan uitzoeken en hiervan alle leuke foto's opslaan. 
Vervolgens zal ik mijn 3 favoriete foto's bewerken en naar je doorsturen. Dit is dan het voorproefje van jou fotoshoot.
Ik streef ernaar om een voorproefje binnen 3 dagen te kunnen sturen. 

Na het voorproefje zal ik alle leuke foto's, voorzien van een groot logo, onbewerkt naar je doorsturen via de mail. Uit deze foto's mag je zelf de resterende foto's uitkiezen. Dan weet je zeker dat je de foto's ontvangt die je zelf het mooiste vindt! Als je een keuze hebt gemaakt, kan je de selectie aan mij doorgeven en ga ik deze foto's bewerken. Zodra ik deze allemaal klaar heb, krijg je nogmaals een mailtje met dit keer de bewerkte foto's. Hieruit mag je dan nog je foto's kiezen op groot formaat. 
Ik streef ernaar om alle foto's binnen 2 weken te kunnen sturen.

 

Het is absoluut niet de bedoeling dat je de onbewerkte foto's gebruikt voor iets anders als een keuze maken. 


Reiskosten

Alle prijzen zijn exclusief reiskosten heen en terug vanaf Utrecht 3555CN. Ik reken €0,19- per km.
Locatie in & rondom Utrecht tot max 50 km (heen en terug) zijn de reiskosten gratis.


Tijdsduur fotoshoot

De tijds duur van een fotoshoot is een indicatie. Als een paard of hond goed en makkelijk mee werkt, kan het zijn dat we eerder klaar zijn. Als een paard of hond erg onrustig is of moeite heeft met leuke oortjes, neem ik meer de tijd. We stoppen niet tot dat we genoeg leuke foto's gemaakt hebben!


Handig om mee te nemen

Paard:
Tijdens een fotoshoot met een paard is het altijd erg handig om een extra hulp mee te nemen. Deze persoon kan helpen met het paard af te leiden en oortjes te lokken. Middelen om het paard af te leiden heb ik bij me.
Neem ook brokjes mee zodat je het paard naar je toe kan lokken en geboeid kan houden.
Als je het mooi vindt als een paard op een foto niks om heeft, neem dan een goed passend, strak touwhalster mee. Deze kan ik weg photoshoppen zodat het lijkt alsof je paard helemaal los staat!
Wil je actie foto's? Vergeet dan niet een longeerlijn en longeerzweep mee te nemen.

 

Hond:
Neem iets mee wat de hond erg leuk vindt, zodat je zijn aandacht hiermee kan trekken. Denk bijvoorbeeld aan een bal of speeltje. Ook zijn brokjes/koekjes hier erg handig voor.