Emma Emerelle Fotografie

Fotografe Emma van Veldhuisen

Emma Emerelle Fotografie


Recensies fotoshoot

Elah met Zita

Emma is een professionele empathische fotograaf. Ze weet ontzettend veel van de theorie en vertaalt dat naar de praktijk op een goed te volgen manier. Ze heeft oog voor ieders belangen en blijft altijd praktisch en vriendelijk. Ze denkt goed met je mee.

Lees meer »

Michelle met Quty

Enkele weken terug een fotoshoot gedaan bij Emma. Door een oproepje op Facebook dat ze een paard zocht voor iemand die zelf geen paard heeft, maar wél graag een fotoshoot met paard wou doen, heb ik gereageerd dat mijn lieve merrie daar wel geschikt voor is. Als ik toch richting soest ging, vond ik het uiteraard ook erg leuk om zélf een shoot te doen met mijn paardje. Dus zo gezegd, zo gedaan.Wat een prachtige foto’s zijn hier uit gekomen zeg! Ik ben helemaal verliefd! Ik mocht een jurk lenen van Emma, want die had ik zelf niet.Ik raad Emma zeker aan en ik zal zeker nog eens een shoot boeken bij haar! Vriendelijk en vakkundig!

Lees meer »

Esther met Pip

Ik en mijn paardjes hebben al een paar keer voor de lens van Emma gestaan en steeds weer was het een fijne ervaring én kwamen er prachtige foto’s uit! Ik heb Emma ik korte tijd enorm zien groeien in (paarden) fotografie! Emma laat het paard én de eigenaar op zn best naar voren komen op de foto, maar neemt daar de omgeving zeker ook in mee! Emma een hele fijne fotograve om mee samen te werken. Tijdens de shoot gaat ze opzoek naar de meest mooie plekjes voor het beste resultaat, ook als het weer niet mee zit weet ze er altijd wel iets van te maken! Daarnaast blijft ze geduldig met mens en dier en geeft ze fijne instructies. Kortom; creatieve, geduldige, duidelijke fotograve met prachtige foto resultaten die ik zou omschrijven als sprookjesachtig, zacht en sfeervol!

Lees meer »

Laila met Marques

Wij hebben bij Emma een fotoshoot gedaan op het strand en op de heide dit was super gaaf. Wat is Emma leuk en zo geduldig met de paarden.Het zijn super mooie foto's geworden echt een kunstenaar. Emma weet precies de juiste momenten te kiezen. Ze kijkt heel goed naar de details waardoor je echt de perfecte foto's krijgt.Heel erg bedankt voor onze mooie plaatjes.

Lees meer »

Maaike met Lana

Ik heb mijn eerste fotoshoot ooit gehad bij Emma. En wat was het fijn. Ze geeft aan wat je moet doen en let op elk detail. Ze neemt de tijd en wil hét perfecte plaatje hebben. Ze heeft mij en mijn haflinger prachtig vastgelegd! Super blij met onze foto’s!

Lees meer »

Vanyaro (& Laar) met Uitslover

Wat een fijne en meedenkende fotografe ben jij! Hele mooie aansprekende manier van fotograferen waardoor het net "even" anders is! Plezierig in de omgang met ons 4 jarige zoontje en geduldig.Zeker een aanrader als je die 'speciale' foto graag wilt hebben, in combinatie met een gezellige dag.

Lees meer »

Anne met Canoe

Emma is een superfijn en professioneel fotograve. Tijdens de shoot begon mijn paard na een aantal gebeurtenissen zeer veel spanning op te bouwen wat resulteerde in een stuk rennen. Hierna was stilstaan even onmogelijk en heeft Emma rustig de tijd genomen totdat mijn paardje weer ontspande. Waarna nog een heleboel mooie foto’s geschoten zijn! Daarnaast geeft Emma ook fijne aanwijzingen en zorgt ze ervoor dat alles zo mooi mogelijk vastgelegd wordt.

Lees meer »

Marieke met Pepe

Afgelopen zomer een super leuke fotoshoot gehad bij Emma. Ondanks dat wij niet met de trailer op pad konden om naar een mooie locatie toe te reizen heeft Emma op ons eigen terrein de juiste plekjes weten te vinden wat fantastische foto's heeft opgeleverd! Adembenemend. Een shoot bij Emma is gezellig, creatief, ongedwongen en je krijgt er prachtige foto's voor terug. Écht een aanrader!

Lees meer »

Recensies meeloopdagen